TJO Konsultatsioonid

Väike-Paala 1, 11415 Tallinn
Tel 665 9525
Faks 665 9521
info[at]tjo dot ee

Otsi:
EST ENG RUS

Login
Kasutajanimi:
Parool:
Unustasid parooli?
Registreeru

  Koolitus

TJO koolituskalender

Efektiivse tootmise edulood 2018 II

Lean Six Sigma Green Belt Koolitusprogramm 2018 II

Tootmisjuhi arenguprogramm 2018 II

Kvaliteedijuhi arenguprogramm 2018 II

ISO 45001 - millised on uuendused?

Tootmisjuhi arenguprogramm 2018 I

Kvaliteedijuhi arenguprogramm 2018 I

Lean Six Sigma Green Belt koolitusprgramm 2018 I

Efektiivse tootmise edulood 2018 eelhuvi registreerimine

LEAN-tehnikate koolitusprogramm 2017 II

Tootmisjuhi arenguprogramm 2017 II

LEANi rakendamise praktilised õppetunnid tootmisettevõttes

5S süsteem tootmisettevõttes

Lean Six Sigma Yellow Belt koolitusprogramm

ISO 22000:2018le vastav toiduohutuse juhtimissüsteem

ISO 45001le vastav TTO-juhtimissüsteem

Protsesside parendamine 6 sigma abil

Lean põhimõtete rakendamine teeninduses

Lean mõtteviis ja tehnikad kontoris

Lean põhimõtete rakendamine tootmises, lean mäng

Võtame raiskamised kontrolli alla

ISO 22000 standardi uuendused

Mis muutub ISO 9001:2015 standardis

Mis muutub ISO 14001:2015 standardis

Riskijuhtimise sisu ja levinumad meetodid

Lean 6 sigma ei ole raketiteadus

Kuidas suurendada tootmise efektiivsust

Lean'i sisu lihtsalt ja praktiliselt

Koolituse tellimine kingitusena

Soovin tellida sisekoolitusi



Firmast

Konsultatsioon

Koolitus

Kasulik info

Uudised

ISO 22000:2018le vastav toiduohutuse juhtimissüsteem

Toiduohutuse juhtimissüsteemide standardeid on maailmas palju. Kõige levinum neist on ISO 22000. Standardist anti 2018. a juunikuus välja uus versioon, mis muutis standardi ülesehituse sarnaseks teiste levinud standarditega, nt ISO 9001:2015 jt.

Koolitus aitab vastata osalejate järgmistele küsimustele:

  • Mis on toiduohutuse juhtimissüsteem ja milleks see kasulik on?
  • Mida tuleb teha ISO 22000:2018-le vastava toiduohutuse juhtimissüsteemi väljaarendamiseks?
  • Mis on ISO 22000:2018 standardi nõuete sisu, kuidas neid nõudeid tõlgendada organisatsioonile "arusaadavasse keelde" (et neid mõislikult rakendada)?
  • Kuidas standardile vastavat juhtimissüsteemi üles ehitada, millised on siinjuures peamised etapid ja möödapääsmatud ning soovitatavad tegevused?
  • Milliseid täiendusi peaksite ISO 22000:2018 nõuetest tulenevalt tegema olemasolevas enesekontrolli süsteemis?
  • Mida peaksite täiendama, kui teil on ISO 9001 nõuetele vastav kvaliteedijuhtimissüsteem?
  • Mis on ISO 22000:2018 versioonis muutunud, võrreldes ISO 22000:2005ga? 

Koolituse ISO 22000:2018le vastav toiduohutuse juhtimissüsteem teemad:

  • Toiduohutuse juhtimissüsteemile esitatavad nõuded (ISO 22000:2018)
  • Toiduohutuse juhtimissüsteemi ülesehitus ja dokumenteerimine
  • Organisatsiooni kontekst
  • Eestvedamine, juhtkonna roll toiduohutuse juhtimissüsteemis
  • Planeerimine
  • Tugi(protsessid)
  • Toimimine
  • Tulemuslikkuse hindamine
  • Parendamine

Koolituse eesmärk on anda osalejatele ülevaade ISO 22000:2018 kõikidest nõuetest ning anda juhised toiduohutuse juhtimissüsteemi tulemusliku arendamise ja rakendamise kohta.

Koolituse tulemusena on osalejatel enesekindlus, vajalikud teadmised ja materjalid toiduohutuse juhtimissüsteemi arendamiseks. Koolitus sobib hästi ka standardi nõuetega seonduvate teadmiste värskendamiseks (nt uute töötajate ja rollide, sh audiitori rolli täitmise puhul).

Registreerimine

REGISTREERUMISVORM (tärniga on märgitud kohustuslikud väljad)

 

 

Osaleja nimi (nimed)*
Organisatsioon*
Kontakttelefon*
E-post*
Aadress*
Postiindeks
Lisage palun mistahes number *


Soovin osaleda järgmisel koolitusel (valige rippmenüüst sobiv kuupäev):

 
ISO 22000:2018le vastav toiduohutuse juhtimissüteem

Olen OÜ TJO Konsultatsioonid konsultatsiooniklient
 

Koolituse maksumus on kirjutatud koolituskalendris koolituse toimumisaja järel. Hinnale lisandub käibemaks. TJO Konsultatsioonid konsultatsiooniklientidele kehtib 5%-line hinnasoodustus!
Koolitus toimub meie koolituskeskuses Tallinnas, Väike-Paala 1. Registreerumine ja hommikukohv kell 9.15, koolitus algab kell 9.30 ja lõpeb orienteeruvalt 16.30.
Kui Teile ei sobi koolituse aeg, soovite koolituse läbiviimist Teie organisatsioonis või tellida muudetud sisuga koolitust, siis palume võtta meiega ühendust.
Arve saadetakse ülalmainitud aadressil.

Märkused:

Soovin saada TJO Konsultatsioonid uudis- ja infokirju

Pärast andmete sisestamist vajutage palun nuppu "Saada"

Teie registreerumise kursusele kinnitab OÜ TJO Konsultatsioonid vastava sisulise teatega e-posti teel.