TJO Konsultatsioonid

Väike-Paala 1, 11415 Tallinn
Tel 665 9525
Faks 665 9521
info[at]tjo dot ee

Otsi:
EST ENG RUS

Login
Kasutajanimi:
Parool:
Unustasid parooli?
Registreeru

  Koolitus

TJO koolituskalender

Efektiivse tootmise edulood 2018 II

Lean Six Sigma Green Belt Koolitusprogramm 2018 II

Tootmisjuhi arenguprogramm 2018 II

Kvaliteedijuhi arenguprogramm 2018 II

ISO 45001 - millised on uuendused?

Tootmisjuhi arenguprogramm 2018 I

Kvaliteedijuhi arenguprogramm 2018 I

Lean Six Sigma Green Belt koolitusprgramm 2018 I

Efektiivse tootmise edulood 2018 eelhuvi registreerimine

LEAN-tehnikate koolitusprogramm 2017 II

Tootmisjuhi arenguprogramm 2017 II

LEANi rakendamise praktilised õppetunnid tootmisettevõttes

5S süsteem tootmisettevõttes

Lean Six Sigma Yellow Belt koolitusprogramm

ISO 45001le vastav TTO-juhtimissüsteem

Protsesside parendamine 6 sigma abil

Lean põhimõtete rakendamine teeninduses

Lean mõtteviis ja tehnikad kontoris

Lean põhimõtete rakendamine tootmises, lean mäng

Võtame raiskamised kontrolli alla

Mis muutub ISO 9001:2015 standardis

Mis muutub ISO 14001:2015 standardis

Riskijuhtimise sisu ja levinumad meetodid

Lean 6 sigma ei ole raketiteadus

Kuidas suurendada tootmise efektiivsust

Lean'i sisu lihtsalt ja praktiliselt

Koolituse tellimine kingitusena

Soovin tellida sisekoolitusi



Firmast

Konsultatsioon

Koolitus

Kasulik info

Uudised

TOIDUHÜGIEENI KOOLITUS TOIDUKÄITLEJATELE


Seminar aitab vastata järgmistele küsimustele:

 

  • Millised on toidu tootmist reguleerivad õigusaktid ja kuidas neid leida?
  • Millised on toidu saastumisallikad ja kuidas saastumist vältida?
  • Mida toob kaasa hügieeninõuete eiramine?
  • Millised on toidus enimlevinud patogeenid, nende mõju tarbijale ning kuidas seda vältida?
  • Millised on toitu käitleva töötaja kohustused ja vastutus?

 

Teemad:

  • Toidu tootmist reguleerivad õigusaktid
  • Toiduhügieeni põhitõed
  • Heast hügieenist tulenev kasu
  • Puuduliku hügieeniga kaasnev kahju
  • Toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
  • Mikroorganismid, nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
  • Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused ja –infektsioonid
  • Käitlemisettevõtte infrastruktuur, tehnoloogia ja seadmed
  • Puhastamine, desinfitseerimine
  • Kahjuritõrje
  • Personali hügieen
  • Enesekontrolli põhimõtted
  • Toitu käsitleva töötaja kohustused ja vastutus

Seminari eesmärgiks on anda osalejatele anda piisavad teadmised ohutu toidu tagamiseks ning suurendada osaleja teadlikkust ja vastutustunnet.

Osalejale väljastatakse toiduhügieenialastes õigusaktides nõutud toiduhügieeni alase baaskoolituse läbimist kinnitav tunnistus. Koolitus lõpeb eksamiga, mille eduka sooritamise korral väljastatakse osalejale toiduhügieeni alaseid baasteadmisi kinnitav tunnistus.

Tutvu ka teiste toiduohutusega seonduvate koolitustega: